Image

Brood is een groot onderdeel van veel mensen hun dagelijks dieet. Dan is het zeker belangrijk dat het brood voedzaam en lekker is.

Mijn passie voor pizza heeft geleid tot het ontdekken van de wereld van broodbakken en het opzetten van een microbakkerij aan huis. Het streven naar het beste recept en de juiste bereidingswijze heeft veel toewijding gevraagd en de liefde voor het bakken van kwaliteitsbrood aangewakkerd. Experimenteren met verschillende soorten meel en bloem, zuurdesem, hydratatie en de fermentatie. Eindeloze mogelijkheden! Er is heel veel gebakken en geproefd.

Nu dat lukte wilde ik niet stoppen met bakken, maar iedere dag pizza eten ging ook wat ver. Vanaf daar ben ik gaan oefenen met het bakken van brood. Met brood ben ik dezelfde uitdaging aangegaan en het duurde niet lang voordat ik elke dag goed en vers brood at. Nooit gedacht dat ik zo enthousiast kon worden van meel, water en zout. Als je je eenmaal verdiept hebt in de processen ga je het eindproduct nog meer waarderen.

Image
Microbakkerij Club Brood werkt met leveringen op maat - oven